top of page

Rydd i rotete relasjoner
10 ukers kurs

Få det bedre med deg selv ved å se nærmere på relasjonen du har til andre. 

Dette kurset er for deg som kjenner at du gjerne skulle hatt det litt bedre. Kanskje du kjenner på vonde følelser som uro eller nedstemthet, stress eller ensomhet. Kanskje du har tenkt på å gå i terapi, men ikke er helt klar ennå. Kanskje du synes det virker dyrt og krevende. 

Det kan hende du ikke har det så bra som du burde, fordi du ikke får til å sette grenser. Eller fordi du ikke har god nok kontakt med deg selv. Eller kanskje du er litt over-empatisk og setter andres behov foran dine litt for ofte. 

I dette ti ukers kurset møtes vi i en ganske liten gruppe. Det skal ikke være mye press på den enkelte kursdeltaker til å snakke eller dele, så dette blir ikke helt som gruppeterapi, men det blir kanskje litt av det også. Først og fremst får du lære deg noe om hvordan du fungerer i relasjoner, og om hvordan du kan få høyere bevissthet rundt dette for å få det bedre. 

Jeg er en erfaren terapeut og en erfaren kursholder, og jeg gleder meg til å kombinere disse erfaringene når jeg skal lede dette kurset for deg. 

Det kommer bare til å være begrenset med plasser på dette kurset som starter tirsdag 2. april. Gruppen blir satt sammen av deltakere som kan støtte hverandre i denne prosessen fordi noen av de samme erfaringene ligger til grunn. 

Ta kontakt med meg hvis du er interessert, så kan vi ta en prat. Hvis du passer inn, er det førstemann til mølla-prinsippet. 

Tidlig fugl: Meld deg på i kontaktskjema for en uforpliktende prat for å se om dette er noe for deg. Gjør du det innen 1. mars får du 20% rabatt. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale: 

"Jeg tror jeg er interessert" 

Takk for din melding

Hjertelig velkommen


Helga 

Kursdeltaker

"Helga er fokusert og dedikert. Hun er ekte og seg selv og har mye empati."

Klient, kvinne, 45

"Jeg klarte ikke å sette grenser. Jeg forstod ikke hvorfor heller. Nå vet jeg hva jeg er redd for, og jeg har øvd meg på det. Sakte men sikkert blir det lettere. Jeg skal klare meg på egen hånd nå, men det kan hende jeg kommer tilbake en gang senere i livet. Tusen takk for denne runden."

Kursdeltaker

"Helga er modig og ydmyk. Hun har mye livserfaring og er positivt konfronterende."
bottom of page